Mijn passie voor bloemen

Bloemen geven betekenis aan ieder bijzonder moment. Of het nu gaat om een prille liefde, een huwelijk, geboorte of een afscheid van een dierbare! Bloemen ondersteunen de juiste emotie! Dit ondersteunen wij door prachtige kleurencombinaties en het gebruik van exclusieve bloemen, natuurlijke bladmaterialen en vruchten. Hierdoor ontstaat er een mooie balans in ons creatieve bloemwerk. Daag ons rustig uit en laat uw bloemenwens door ons in vervulling gaan. Wij verzorgen het met passie en op een ambachtelijke én eigentijdse wijze!


Bloemen dragen bij aan een goede sfeer en dienen als mooie decoratie. In onze binderij maken wij alle opdrachten. Tevens verzorgen wij bloemenabonnementen, zowel voor de zakelijke markt als voor privé! In overleg met u verzorgen we dan een prachtig boeket op een leenvaas. U ontvangt uw boeket op ieder gewenst tijdstip en in de frequentie die u wenst. Bloemenabonnementen zijn er in alle prijsklassen en variaties! Ook leuk om cadeau te geven…..Bloemen en emotie; wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in rouwarrangementen. Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer goed doen, daar zijn wij ons heel erg van bewust. Om die reden hebben wij ons gespecialiseerd in rouwwerk! Wij maken met passie, liefde en uw persoonlijke wensen een rouwarrangement dat past bij de persoon waar u afscheid van moet nemen. Zeg met bloemen, wat niet altijd in woorden uit te drukken is! Wij adviseren en begeleiden u graag. Onze service hierin gaat ver.

Planten, vazen en andere decoratie materialen geven kleur aan uw interieur. Wilt u advies over uw inrichting of zoekt u passende decoratie voor uw woning of bedrijfspand, laat u dan geheel vrijblijvend door ons adviseren. We kijken graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden.